Menu

Visitekaartjes

Wilt u visitekaartjes voor uw bedrijf? Heeft u binnenkort een expositie of beurs waar u uw werk of uzelf professioneel wilt promoten? Printservice Lowie Kopie Tilburgvontwerpt visitekaartjes voor alle doeleinden! Een eigen ontwerp aanleveren is natuurlijk geen probleem. Al vanaf 50 stuks en voor ieder budget. Enkelzijdig, dubbelzijdig, zwart-wit of full color. Ook aflopende of gerilde kaartjes zijn geen probleem.

Nettoformaat kaartje 85 x 55 mm na schoonsnijden.

Bestandsformaat met afloop 3 mm rondom, inclusief snijlijnen.
Houdt rekening met een snijmarge/afloop van 3 mm aan alle zijden.

Tekst marge rondom 5 mm.
Hier blijft u met de teksten binnen zodat belangrijke teksten die dicht op de rand staan niet vervallen na het schoonsnijden.
We wijzen u erop dat alle bestanden met ingesloten lettertypes (fonts) of met alle tekst in outline / lettercontouren moeten worden aangeleverd.

Indien u afbeeldingen gebruikt, raden wij een resolutie aan van (minimaal) 300dpi. Omdat dit niet in alle gevallen mogelijk is, hanteren wij een minimale resolutie van 150dpi. De afdruk wordt mogelijk onscherp bij een lagere resolutie dan 150dpi; in de meeste gevallen is dit in het ontwerp reeds zichtbaar. Internetafbeeldingen hebben veelal een lage resolutie (72 DPI) en zijn eigenlijk niet geschikt. Indien u uw bestand toch met een lagere resolutie dan 150dpi aan wilt leveren, dan is het mogelijk om uw bestand vrij te geven, alhoewel wij dit ten zeerste afraden.

Een goed PDF-bestand vervaardigt u het best met behulp van programma’s als InDesign, Illustrator of Photoshop. Met het Microsoft Office pakket (Word, Excel, Powerpoint) kunt u geen drukbare bestanden maken. Deze bestanden kunnen onverwachte resultaten geven.
Bij het aanleveren van een bestand gaat onze voorkeur uit om PDF/x-1a:2001 te gebruiken bij het exporteren naar pdf.

Transparanties en overdruk kunnen problemen veroorzaken. Om die redenen dienen transparanties te worden afgevlakt. Gebruik PDF/x-1a:2001 bij het exporteren naar pdf om transparanties direct af te vlakken.

Daarnaast wijzen wij u erop dat tekst en/of beeld niet op overdruk moet staan. Wanneer dit namelijk wel het geval is, bestaat er het risico dat betreffende tekst en/of beeld in het drukprecede slecht tot niet zichtbaar zijn. Witte teksten of vlakken e.d. die op overdruk staan zullen in zijn geheel wegvallen.