Menu

personaliseren/Variabele Data Printing

Personaliseren van uw documenten.

Verzend je documenten  voorzien van een persoonlijk tintje aan je klanten. De klant voelt zich direct aangesproken en het document verkrijgt hierdoor een grotere attentie waarde. Variabele Data Printing gaat verder dan alleen de NAW gegevens, ook nummers, geboorte data, en illustraties kunnen toegevoegd worden. Met een goed klantenbestand met aanvullende informatie kan je de klanten persoonlijk benaderen.Met levertijd van ca. een halve werkdag en een vast tarief van €12,50 zonder andere toeslagen kan het al interessant zijn voor kleine oplages uitnodigingen, kaarten of etiketten.

Aanleveren databestand

lever je data aan in een excel sheet met daarin alle benodigde informatie die je gepersonaliseerd wilt hebben. Wij zetten de data in je ontwerp op de gewenste plek en sturen je een digitaal voorbeeld alvorens te starten met drukken. Zo heb je altijd invloed op het eindresultaat!
Gebruik de eerste regel zoals in het voorbeeld de eigenschappen en daarna alle data op de volgorde die je zelf het belangrijkste vindt.