Menu

Roll-up banners

Bij Printservice Tilburg heeft u de keuze uit twee Roll-up banners.

Roll-up banner luxe

Roll-up Luxe

Een van de betere banners die in de markt verkrijgbaar is. De ‘Executive’ Roll-up Banner wordt geleverd in een mooi afgewerkte geanodiseerde aluminium uitvoering. De print kan zeer snel en eenvoudig worden gewisseld dankzij de kwalitatief hoogwaardige kliksystemen, zowel in de basis als de toprail. De zichtbare maat is 85 x 155/215 cm. We raden echter 85 x 200 cm aan. Wordt compleet geleverd met een zeer stabiele basis inclusief opbergmogelijkheid voor het telescoopstatief en mooie opbergtas.

Roll-up banner budget

Roll-up Budget

Deze Budget Banner levert een uitstekende kwaliteit is zeer gebruiksvriendelijk met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding . Het is het standaardmodel uit ons assortiment. De zichtbare maat is 85 x 200 cm. De Roll-up banner wordt aan de onderkant met een plakstrip bevestigd en aan de bovenkant met een kliksysteem. Door een vernieuwd rolmechanisme staat de banner nog rechter en stabieler. Deze Roll-Up Banner wordt geleverd inclusief een dubbel gewatteerde opbergtas.

Uw presentatie perfect geprint.

Uw banner wordt geprint op onze professionele groot formaat printer. Een perfecte print van u document, geprint op outdoor polypropyleen. Een materiaal wat uitermate geschikt is voor een banner. Strak, robuust en niet doorschijnend. Deze banner kan ook los besteld worden, zodat u deze bij het luxe systeem zelf kunt verwisselen.