Menu

Print direct online

Nu ook levertijden vanaf 2 uur mogelijk!

De standaard levertijd in onze online store was 24 uur. Het is vanaf nu ook mogelijk om een spoedorder te plaatsen. Je order kan na twee uur al voor je klaar liggen bij ons in de winkel op de Schouwburgring! Er wordt bij de 2 uurs levering uitgegaan van de openingstijden van de winkel. De meerkosten hiervoor zijn slechts eenmalig €2,00. Indien je voor een levering van 24 uur kiest vervallen deze kosten uiteraard.

Bezorgen binnen stadsring Tilburg of verzenden door geheel Nederland.

Voor afleveradressen binnen de stadsring van Tilburg is het nu ook mogelijk om online opdrachten gratis te laten bezorgen. De enige voorwaarde hiervoor is dat het totaalbedrag van je order minimaal € 50,00 bedraagt.
Voor het verzenden binnen Nederland maken wij gebruik van PostNL. Als je opdracht geplaatst is voor 14.00 uur dan wordt deze nog dezelfde dag bij PostNL aangeboden. Normaal gesproken wordt deze de eerst volgende werkdag bij je bezorgd.
Natuurlijk kan je de orders altijd tijdens onze openingstijden komen ophalen in onze winkel.

Hoe werkt het?

In onze online store vind je de meest gangbare producten die bij ons besteld kunnen worden. Het is belangrijk dat je eerst jezelf registreert als gebruiker,  je krijgt zo de juiste mogelijkheden en prijzen te zien. Na de keuze van je product opent de visuele opdracht  samensteller. Voeg je bestanden toe en geef de taak een naam. Je bestand wordt online omgezet naar een voor ons printbare pdf. Je ziet op het scherm een voorvertoning in een lage resolutie van je bestand. Maak een keuze uit de beschikbare opties in de linker kolom. Onder in het scherm wordt de prijs per stuk en de totaalprijs exclusief BTW getoond. Als je klaar bent met het instellen van de opties en aantallen voeg  je de opdracht aan het winkelwagentje toe en geef je akkoord voor de opdracht. Links boven in het scherm kies je je gewenste leverdatum en tijd.

bestel direct onlineNeem hier een kijkje in onze huidige online repro om een idee te krijgen van de mogelijkheden.