Menu

Klein formaat

Klik hier voor onze corona maatregelen

 

Printservice Tilburg heeft de mogelijkheid om uw opdrachten volledig te laten verzorgen of om zelf te printen op één van doe het zelf printers in kleur of zwart wit.

Professional print

Voor al uw opdrachten zoals scripties, werkstukken, rapporten, opleidingsmateriaal of presentaties maken wij gebruik van de nieuwste printer ofwel digitale drukpers de Canon ImagePress C700.
Hierdoor zijn wij in staat uw digitale bestanden in kleine en grote oplages te verwerken binnen een kort tijdsbestek. Een aantal sterke punten van deze machine zijn

  • Een actieve registratie waardoor al uw prints nagenoeg passend geprint kunnen worden
  • Geschikt voor het gebruik van diverse papiersoorten van 80 tot en met 350 grams.
  • Een hoge constante snelheid met behoud van kwaliteit waardoor een snelle levering gewaarborgd is.

In combinatie met de diverse mogelijkheden van afwerken, snijden, rillen, plastificeren en inbinden, zijn wij in staat de meeste aangeboden opdrachten in eigen huis binnen de gevraagde levertermijn te verwerken.

Doe het zelf

Printservice Tilburg heeft de beschikking over een aantal computers en printers voor de doe het zelf markt. Bestanden kan je meenemen op USB-Stick of downloaden vanuit je mail of cloud. Je kunt gebruik maken van de computer met eigen printer met de mogelijkheid om in kleur of zwart wit te printen in A4 en A3 tot en met 120 grams papier.De afwerking hoeft u niet zelf te doen maar doen wij voor u. Dat alles klaar terwijl u wacht!

Bezorgen

Printservice Tilburg heeft een eigen koerier die dagelijks tegen een vast tarief van €2,50 uw opdrachten kan afleveren op elk gewenst adres binnenTilburg. Vraag naar de mogelijkheden!

Gerelateerde artikelen