Menu

Groot Formaat

Printservice Tilburg beschikt over een tweetal groot formaat printers.
Hierdoor zijn wij in staat om voor zowel de technische- en bouwtekeningen, budget-posters en fotoprints in kleur en zwart wit een passende oplossing te bieden

Colorwave 650

De Océ Colorwave 650 is een veelzijdige machine die geschikt is voor meerdere toepassingen.

bouwtekening printen of kopiëren

Het printen en kopiëren van technische- en bouwtekeningen zijn toepassingen waar wij deze machine voornamelijk voor gebruiken. Op ons filiaal op de Schouwburgring staat deze printer altijd direct tot onze beschikking. Dit maakt het mogelijk om snel, klaar terwijl u wacht, uw digitale of hardcopy tekeningen te reproduceren. Heeft u geen digitaal bestand van uw tekeningen, geen enkel probleem. Met de scanner van deze printer kunnen wij al uw tekeningen digitaliseren.

Groot formaat posters van tijdelijke aard voor bijvoorbeeld in een stoepbord of als poster worden op deze machine geprint. De Océ Colorwave maakt gebruik van wax Toner Pearls. Deze inkt is waterbestendig en dus ideaal voor buitengebruik. Voor het maken van groot formaat posters kunnen wij verschillende materialen gebruiken zoals fluorpapier, blueback of 160 grams papier. Alle groot formaat prints uit de Colorwave 650 zijn direct droog en klaar terwijl u wacht.

Canon IPF8400

Deze groot formaat machine gebruiken wij voor hoogwaardige kleurenprints op fotopapier, canvas of banners.

Deze groot formaat printer beschikt over twaalf kleuren en daardoor is hij in staat om een zo natuurlijk getrouwe print te maken. Voor de verschillende toepassingen gebruiken wij diverse materialen die speciaal voor deze machine zijn ontwikkeld om een zo goed mogelijk resultaat te kunnen garanderen.
Voor onze groot formaat posters voor foto’s gebruiken wij standaard 170 grams fotopapier semi mat.
Voor pull-up banners gebruiken wij Polypropyleen Outdoor Banner van 200 µM.
Voor onze canvas producten gebruiken wij Water resistant art canvas van 340 gram.
Deze producten hebben een levertijd variërend van 2 tot 24 uur, afhankelijk van het materiaal en toepassing die u kiest.

 

Gerelateerde artikelen