Menu

Geen categorie

Printservice Tilburg

Heeft u zelf even geen tijd, of geeft u uw bestanden liever uit handen, dan kunt u dit doen bij onze Print Service Tilburg. Wij nemen samen met u de opdrachtdetails door en spreken af wanneer u uw opdracht weer kunt afhalen. Ook voor inbinden en afwerken kunt u bij ons terecht!

Professional Prints

Kleur

Voor digitaal printen in kleur, maken wij gebruik van de Canon ImagePress 6010. Hierdoor kunnen wij prints met digitale drukwerkkwaliteit leveren op vele papiersoorten tot 350 grams met zeer aantrekkelijke levertijden, zonder minimum oplage. De machine controleert de kleur van elke print, zodat de eerste en laatste print van een grote opdracht exact hetzelfde is. Daarnaast beschikken deze machines over een finisher voor het maken van perforaties en nieten van prints.

Zwart-wit

De bovengenoemde digitale printers kunnen naast prachtige kleurenprints ook haarscherpe zwart-witprints maken. De diepe zwarting en het speciale papier zorgen ervoor dat uw prints een perfecte indruk achterlaten. Ideaal als uw documenten foto’s bevatten.

Impositie

Onze professionele printers onderscheiden zich van andere printers, omdat ze worden aangestuurd door Professionele RIP’s. Dit zijn speciale computers, waarop onze medewerkers allerlei bewerkingen kunnen doen aan uw documenten. Denk hierbij aan het plaatsen van meerdere afbeeldingen op een vel, het maken van inslagschema’s voor boekjes en het instellen van de juiste papiersoorten voor uw opdracht.

printservice tilburg

Standaard Prints

Zwart-wit

Ook voor onze ‘standaard’ zwart-witprints hebben we de lat erg hoog gelegd. Niet alleen zwarte teksten worden scherp en razendsnel geprint, maar door de rastertechniek komen ook afbeeldingen met grijstinten goed over. Deze printer kan tevens automatisch kleurenprints of gekleurd papier invoegen als tussen vellen of voorbladen. U printopdracht kan eventueel ook voorzien worden van nietjes, 4 gaats perforatie en zelfs het vouwen en nieten van boekjes is geen probleem.