Menu

Fotocadeaus

 

Print Service Tilburg heeft een uitgebreid assortiment aan fotocadeaus. Ons assortiment bestaat uit sleutelhangers voor de kleine beurs tot en met verschillende soorten mokken. De mokken en canvas behoren tot ons vaste assortiment en de overige fotocadeaus artikelen wisselen regelmatig.

Mokken

Print Service Tilburg heeft een ruim assortiment van verschillende witte mokken die u kunt laten bedrukken. Helemaal wit, maar ook met een gekleurd oor of binnenkant te verkrijgen om wat extra kleur aan de mok te geven.

Sinds kort heeft Print Service Tilburg ook gekleurde mokken in mat en glans in diverse kleuren. Kom naar ons filiaal Schouwburgring om de kleuren te bekijken die op voorraad zijn. Een uniek geschenk in oplages vanaf één stuk te bestellen en klaar in maximaal 1 werkdag!

Al onze mokken zijn vaatwasser bestendig en voor zowel professionele als particuliere doeleinden geschikt.

Aanleverspecificaties

Teksten of illustraties aanleveren in outlines/vectoren in PDF.

Afbeeldingen of logo’s in kleur aanleveren in PDF, JPG, TIFF of PNG. Voorkeur van het bestandsformaat is afhankelijk van de te gebruiken techniek. Bestanden bij voorkeur aanleveren op 300 DPI. Ter controle kunt u altijd uw bestanden bij ons aanbieden.

Heeft u niet de mogelijkheid om zelf een ontwerp te maken dan helpen onze ontwerpers u graag om tot het gewenste resultaat te komen.

Diverse fotocadeaus

Print Service Tilburg heeft een ruim wisselend assortiment aan fotocadeaus. Voor het actuele assortiment kunt u contact opnemen met onze vestiging aan de Schouwburgring of loop eens binnen.