Menu

Doe-het-zelf printen Tilburg

Printen bij Printservice Tilburg is net zo eenvoudig als thuis: U neemt uw bestanden mee op USB-Stick of u kunt bestanden de downloaden uit uw Webmail. Het is wel raadzaam het document als een PDF mee te nemen. Een PDF voorkomt problemen met pagina opmaak en lettertypen, u bent sneller klaar.

DHZ Officeprints in kleur

Bij Printservice Tilburg weten we wat u wilt: kleur! Daarom kunt u nu ook zélf A4 en A3 kleurenprints maken. Deze DHZ Officeprints zijn hét alternatief voor het maken van prints bij u thuis, op kantoor, hogeschool of universiteit. Sneller, scherper en vaak nog voordeliger ook! Naast het standaard witte 80 gram office papier kunt u ook printen op gekleurd en wit papier tot 120 grams.

DHZ Officeprints in Zwart-wit

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om in zwart-wit te printen, al is het verschil met kleurenprints nu verrassend klein. Indien u zowel zwart-witprints en kleurenprints nodig heeft, kunt u dit gewoon op dezelfde machine doen. Ons tellersysteem houdt alles netjes voor u bij, zodat u zich kunt richten op het printen van uw bestanden in plaats van het tellen van uw prints.

Doe het zelf printen Tilburg